Anna Davids

 
 
 
 

Namn: Anna Marie Davids

Ålder: 20

Nationalitet: Född i Norge, flyttade till Irland och flyttade sedan till London när hon fyllde 19
Familj: pappa Eric, mamma Fannie, lillebror Marcus (16) och pojkvän Niall Horan (19)
Jobb: dansare på UDC och modell för street märken (Dope, Obey, vans och Supream)
Bakgrund: föddes i Norge men flyttade nästan direkt till Irland, Mullingar då hennes pappa hade fått jobb där. 4 år senare föddes hennes lillebror. Håller kontakten med alla.
Lite mer om henne: Alltid haft många kompisar och varit den alla killar ville ha och den tjejer ville va', Snäll och omtänksam, alltid ett gott skratt när man är med henne, lite blyg när hon träffar nytt folk, pratar norska, engelska och lite franska, älskar kläder och har gärna ett plagg i flera färger. Åker också longboard, precis som Olivia. Sport intresserad. Ett citat på högra skuldran som hon fick tillåtelse att tatuera in på hennes 16 års dag.

 

 


Hemtentamen, London resa och mycket cheerleading.

Rubriken är vår ursäkt till dålig bloggning! Emma (den lyckosten) är i LONDON!!! Själv är jag hemma och skriver om kristendomen (hemtentamen jao) medan hon shoppar på Victorias secret. Aja, nästa år ska jag utomlands så det blir väl bra. Annas mall kommer upp VÄLDIGT snart så håll utkik!
XOXO Olivia

Justin Bieber!

 
 
Heeehjehj!
Detta har inget med One Direction att göra eller om novellerna. Det är faktiskt om ingen mindre än JUSTIN BIEBER! Olivia var på hans konsert igår. Fyfan vad jag var avundsjuk när hon berättade för mig i somras att hon hade fått tag på biljetter. Olivia är ett stort fan och jag älskar även hans musik jag med. Från början när alla gillade honom och hans låt "baby" så avskydde jag honom. (Jag har till och med en planch på honom i mitt gamla rum där jag och en annan kompis har ritat på honom. Hehe) Fast några veckor och månader innan hans album Believe kom ut så började jag gilla honom. Älskar han akustiska album och jag tycker han är jättetalangfull. För att inte tala om hur snygga han är... Både med och utan tröja ;)
 
Olivias favorit låt är Be Alright acoustic version.
Min favorit låt är Take You acoustic version.
 
Finns det några JB fans som läser vår blogg? 
 
Xx Emma